Orhanbey İlkokulu
ARAPZADE MAH. AÇIKBAŞTARLA CAD. ORHANBEY TEMEL EĞİTİM OKULU BLOK NO 53 ORHANGAZİ / BURSA

VİZYON

Orhanbey İlkokulu olarak her bir öğrencimizin eşsiz potansiyelini keşfetmesine ve geliştirmesine olanak sağlayarak, onları bilgiye dayalı, düşünceli ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanında etik değerlerimizi, insanlık erdemlerimizi de öğretmeyi amaçlıyoruz.

MİSYON

Bilimsel çalışmalardan, sanat ve sportif faaliyetlere kadar uzanan geniş bir alan da özgün araştırmaları, buluşları, projeleri, beceri tabanlı uygulamaları ve farkındalık eğitimleri gibi vatandaş odaklı hizmetleri esas alan, öğrenmeyi öğreterek, milletine, vatanına bağlı; milli, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan ve geliştiren; ülkesinin çağdaş dünyada yerini almasını sağlayan, üretken bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

1. 2023- 2024 yılında ilçe çapında yapılan Resim yarışmalarında; 1 İl Birinciliği 1 ilçe Birinciliği 2 İlçe Birinciliği 2. Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasında; 1 İlçe ikincilik 1 İlçe üçüncülük
Öğretim Şekli :normal

normal

08.50-15.05

Doğal Gaz

Okulumuz İl merkezine 45 km uzaklıktadır.İlçe merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Orhangazi 75.228 nüfuslu bir ilçedir.Sanayi gelişmiş olduğu için göç almaktadır.Ayrıca zeytincilik önemli gelir kaynağıdır.

1. İlçede yapılan Futbol Turnuvasına katılım